Profil

Må vi præsentere din lokale femstjernede automester E+ værksted i Gelsted på Fyn.

Gelsted Motorkompagni blev startet for 38 år siden af Ole Munk Pedersen, men ejes og drives i dag af hans søn Peder Munk.

Her hos os på værkstedet er vi en stab af yderst kompetente og erfarne mekanikere som hele tiden ønsker at opdatere, udvikle og uddanne os indenfor vores fag. Vores nyeste tiltag er E+ som står for at vi er uddannet til at kunne servicere El og hybridbiler. At vi kan hjælpe og vejlede vores kunder til mere miljørigtige beslutninger omkring deres bil. Og sidst men ikke mindst at vi tager miljøbevidste beslutninger i vores hverdag, bortskaffelse af olie, genanvendelse af dæk og bortskaffelse af reservedele.

Fra det øjeblik din bil ”træder” ind på vores værksted, sætter vi en stor ære i at få den bedst muligt og selvfølgelig også hurtigst muligt tilbage i tiptop stand til trafikken.

Som dit lokale Automester E+ værksted er vi jo selvfølgelig altid garant for at de reservedele og det udstyr der bliver brugt under reparation eller montering er af topkvalitet.

Hos os har vi gratis lånebiler, så det aldrig skal blive et problem for dig at kunne komme fra A til B, vi ved godt at man især herude på landet er afhængig af et køretøj. Hvis du er mere til landlig luft i lungerne og luft under ”vingerne” har vi også altid en automestercykel stående til gratis udlån J

Hvis du har lyst til at få sat et ansigt på din lokale mekaniker, så klik endelig ind under ”hvem er vi” og ellers kom meget gerne forbi og sig hej, vi synes kun det er dejligt at hilse på jer!!

Telefon & Mail

64 49 13 40

automester@gelsted.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder